Polityka prywatności i cookies

Polityka prywatności informuje użytkowników strony o zasadach pozyskiwania, przetwarzania i zabezpieczania danych osobowych w ramach serwisu. Wszystkie dane są gromadzone, przechowywane i przetwarzane zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych  (Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.).

Administratorem danych osobowych jest:

NETWORK SP. Z O.O.
Dobrzechów 446 B
38-100 Strzyżów

Zbierane dane

Dane osobowe Klient podaje dobrowolnie. Właściciel pobiera następujące dane osobowe: imię, nazwisko, adres e-mail, adres IP komputera. Dane wykorzystywane są do realizacji zamówień, komunikacji z klientem. Na stronie network-interactive.pl dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań Klientów na stronie, zbierania danych demograficznych o Klientach i w celach technicznych do administrowania serwerami. Z kolei dane zbierane poprzez bezpośredni kontakt Klienta poprzez stronę www, są wykorzystywane do prowadzenia korespondencji z Klientem. Dane udostępniane są organom ścigania i wymiaru sprawiedliwości na mocy przepisów prawa. Strona wykorzystuje dane w celach marketingowych tylko za zgodą Klienta.

Przechowywanie danych

NETWORK SP. Z O.O. zapewnia bezpieczeństwo danych osobowych. Nie przekazuje danych swoich Klientów osobom trzecim, sam wykorzystuje je w celu zapewnienia właściwej obsługi użytkowników, realizacji zamówień oraz sprawnej komunikacji. Dane osobowe są traktowane jako całkowicie poufne, przechowywane są na dobrze zabezpieczonym serwerze przed zagrożeniem zdalnym i fizycznym.

Dostęp do danych

Każdy użytkownik, który udzielił informacji o danych osobowych ma prawo dostępu do tych treści, poprawiania ich, aktualizacji, uzupełnienia, żądania zaprzestania przetwarzania oraz wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych zgodnie z art. 32 ust. 1 pkt 7 i 8 ustawy o ochronie danych osobowych.

Wykorzystanie cookies

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.
W ramach serwisu wykorzystywane są pliki „sesyjne” oraz „stałe”. Pierwsze z nich są tymczasowe. Przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika do momentu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia przeglądarki internetowej. Drugi typ przechowywany jest w urządzeniu końcowym przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez użytkownika.

Wykorzystywane rodzaje plików cookies pozwalają:

  • na korzystanie z usług dostępnych w ramach serwisu,
  • zapewnić bezpieczeństwo poprzez np. wykrywanie nadużyć,
  • gromadzić informacje o sposobie korzystania z serwisu,
  • na „zapamiętywanie” wybranych przez użytkownika ustawień i personalizację interfejsu użytkownika np. wybrany język, region, z którego pochodzi internauta itd.,
  • na dostarczenie użytkownikowi treści reklamowych, dostosowanych do jego zainteresowań.

Zmiana polityki prywatności

Network Interactive zastrzega sobie prawo do zmiany polityki prywatności w dowolnym momencie, bez konieczności informowania o tym użytkowników. Klienci mają obowiązek zapoznania się ze zmianami, po wejściu na stronę.

wdrozenia-wordpresswdrozenia-wordpress-hover
wdrozenia-magentowdrozenia-magento-hover
wsparcie-magentowsparcie-magento-hover
iekosystemiekosystem-hover
skuteczny-contentskuteczny-content-hover
webeksperciwebeksperci-hover
wdrozenia-wordpresswdrozenia-wordpress-hover
wdrozenia-magentowdrozenia-magento-hover
wsparcie-magentowsparcie-magento-hover
iekosystemiekosystem-hover
skuteczny-contentskuteczny-content-hover
webeksperciwebeksperci-hover
Zadaj pytanie on-line